Po upršaných dňoch sme sa ráno 26.12. zobudili do slnečného dňa. Bolo len otázkou času, kedy zazvoní prvý telefón. Ja som už mal nalinkovaný rodinný program, ale keď sa ozvali kamaráti z Lučenca, že by chceli prísť polietať, nedalo mi a program som si trochu posunul. Nakoniec sme sa po jednej hodine stretli na letisku …
Čítať ďalej Štefanské polietanie 2009
Značka:F-18
Hornet II.
Ďalšie fotografie depronového „tryskáča“ na tlačný motor strieďák, staviteľ a pilot Pajlotmato. Ten malý model je F-15, tiež z depronu a tiež na tlačný strieďák. Podobné články: Hornet II. Znovuzrodený HORNET ohúril aj samotného majiteľa 🙂 F-18 Hornet Sklabiná 3.6.2008 – náhrada za víkend Eurobandit
Deň obce v Príbelciach
Keďže sme už dlhšie neboli na nijakom verejnom vystúpení, celkom radi sme prijali pozvanie starostu Príbeliec, môjho dlhoročného priateľa a bývalého kolegu, na ukážku leteckých modelov v piatok 31.7.2009. Najmä po tom, čo Pajlotmato asi dva týždne predtým pri súkromnej návšteve predviedol kamošom Horneta vo vzduchu a pol dediny ostalo v nemom úžase. Boli sme …
Čítať ďalej Deň obce v Príbelciach
Dve videá Maťových strojov
Dnes na letisku som si moc nepolietal, o to viac som filmoval. Keďže novo omotorovaný Hornet (3 kg, 1250 W) stojí za pozornosť, rovnako ako aj metrové Tucano, ponúkam Vám dve videá bez nutnosti sťahovania, rovno z Youtube. Podobné články: Znovuzrodený HORNET ohúril aj samotného majiteľa 🙂 Sklabiná 3.6.2008 – náhrada za víkend Štefanské polietanie …
Čítať ďalej Dve videá Maťových strojov
Znovuzrodený HORNET ohúril aj samotného majiteľa :)
pajlotmato nám napísal: Rozhodol som sa, že opäť pár slovami prispejem na Ďusiho web pretože teraz mám na to aj celkom dobrý dôvod 🙂 Ako už niektorí viete, môj hornet doslúžil po odlietaní jednej sezóny nakoľko som si povedal, že to „nieje ono“ čo som od toho očakával a tak som tesne pred zimou horneta …
Čítať ďalej Znovuzrodený HORNET ohúril aj samotného majiteľa 🙂
Výstava Veľký Krtíš 2009
Zábery z výstavy modelov na jar 2009 v Kultúrnom dome vo Veľkom Krtíši. Podobné články: Veľký Krtíš 2007 Modelárska výstava 2015 Vianočná výstava 2007 Výstava 2004 Štefanské polietanie 2009
Ilija 2008
Na Iliji pod Sitnom sa mi vždy dobre lieta. A tiež dobe fotografuje. Podobné články: Ilija 2011 Lietanie pod Sitnom – Ilija 2007 Sklabiná 16.7.2007 – s EVO5 sa vo vetre nelieta Sklabiná 27.05.2008 – Rezálet EVO5 Otváranie neba Zolná 3.5.2008
Sklabiná 2008-08-03
Fotografie nášho najväčšieho deproňáka F-18 Hornet a iných modelov. Podobné články: Sklabiná 2008-08-10 Sklabiná 3.6.2008 – náhrada za víkend Sklabiná 2007-04-08 Sklabiná 2008-09-29 Sklabiná 2009-02-08
Sklabiná 3.6.2008 – náhrada za víkend
Minulý „lámací“ víkend som úspešne prečkal v kruhu svoje rodiny mimo mesta, takže o „likvidácii“ Maybuga aj Hawka mám len sprostredkované informácie a fotografie, rovnako ako o úspešnej reinkarnácii veľkého Horneta Blue Angels po jeho krátkom a poslednom účinkovaní v Ražňanoch. Aby som nevyšiel z cviku, rozhodol som sa polietať cez týždeň. Rovnaký nápad mal …
Čítať ďalej Sklabiná 3.6.2008 – náhrada za víkend
ŠTIAVNICKÝ AMPÉR 4. ROČNÍK
V sobotu 24. mája sme sa s kolegami z nášho klubu opäť zúčastnili skvelej akcie, ktorú už po štvrtý krát zorganizoval 1. LMK Banská Štiavnica na čele s pánom Ladzianskym. Tak ako minulý rok aj tento rok sa akcia konala na futbalovom ihrisku v obci Svätý Anton neďaleko Banskej Štiavnice. Článok od Pajlotmato Podobné články: …
Čítať ďalej ŠTIAVNICKÝ AMPÉR 4. ROČNÍK